ISMÉT PÁLYÁZATOK – LEHETŐSÉGEK 2022

Mai napon, 2022.02.04-én megjelent a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” című, CSP-CSBM-22 pályázat.

A Családokért Felelős Államtitkárság megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására, a cél olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 100M Forint. A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. március 07.  23:59, benyújtás helye: EPER, elnyerhető maximális támogatási összeg: 5M Forint.

2022.02.02-án megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022.” című alprogram pályázati kiírásai. A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhetnek. A támogatás lebonyolításával összefüggő feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el. A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. február 18. 12:00, benyújtás helye: a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) .

2

Vélemény, hozzászólás?