Költségvetési támogatások elszámolása 2021 évre – workshop

2022. január 31-ig esedékes a finanszírozásban részesülő családi bölcsődék fenntartói számára a 2021 évi normatíva elszámolásuk és ágazati pótlék támogatás elszámolásuk elkészítése és benyújtása a Magyar Államkincstár illetékes igazgatóságához. Az elszámoláshoz használatos nyomtatványok a már 2021 év tavaszán elérhetők voltak, hiszen évközi elszámolás során is ezeket lehetett használni, a nyomtatványok megtalálhatók a Magyar Államkincstár honlapján,

Azok számára, akiknek még nem megszokott ez az elszámolási rutin vagy a 2021 évközi szabályváltozások követése nehézséget okoz, segítséget kínálunk online workshop formájában 2022. január 20-án (csütörtök) délelőtt 10 órai kezdettel. Az online workshop várható időtartama 4 óra.

Miről szól a workshop? Áttekintésre kerülnek az elszámolás elkészítésével kapcsolatos általános szabályok, a nyomtatványok egy példa végigvezetésével és közben minden résztvevő saját elszámolását is elkészítheti, 2021 évi elszámolási szabályok áttekintése, számítások elvégzésének módja, alátámasztó dokumentumok előkészítésnek módja, valamint lehetőség nyílik kérdések feltételére a workshop minden szakaszában. Amennyiben a résztvevő minden szükséges adatot és iratot előkészít saját munkaállomásán a workshop idejére, akkor a workshop végére elkészítheti elszámolását.

Továbbá az elszámolás készítése mellett sorra vesszük a családi bölcsőde fenntartók legfontosabb januári fenntartói teendőit és a 2021 évben és 2022 év elején hatályba lépett változásokat, melyek a működésre hatással lehetnek.

A workshop zoom felületen lesz elérhető. Részvételi díj: 19.000,- Ft.
További információ és jelentkezés emailben (iroda@csaladibolcsodek.hu) vagy telefonon (06 70 3693345) lehetséges. A résztvevők száma korlátozott, a részvételi szándékot a jelentkezés sorrendjében a résztvevők maximális száma erejéig igazoljuk vissza. Az előkészítendő iratok és adatok listáját a visszaigazolással küldjük meg.

Vélemény, hozzászólás?