Költségvetési támogatások elszámolása 2021 évre – webinárium

2022. január 31-ig esedékes a finanszírozásban részesülő családi bölcsődék fenntartói számára a 2021 évi normatíva elszámolásuk és ágazati pótlék támogatás elszámolásuk elkészítése és benyújtása a Magyar Államkincstár illetékes igazgatóságához. Az elszámoláshoz használatos nyomtatványok a már 2021 év tavaszán elérhetők voltak, hiszen évközi elszámolás során is ezeket lehetett használni, a nyomtatványok megtalálhatók a Magyar Államkincstár honlapján,

Azok számára, akiknek még nem megszokott ez az elszámolási rutin vagy a 2021 évközi szabályváltozások követése nehézséget okoz, segítséget kínálunk online webinárium formájában 2022. január 13-án (csütörtök) kettő alkalommal: délelőtt 10 órai és délután 17 órai kezdettel. A webinárium várható időtartama 90 perc.

Miről szól a webinarium? Áttekintésre kerülnek az elszámolás elkészítésével kapcsolatos általános szabályok, a nyomtatványok egy példa végigvezetésével, valamint lehetőség nyílik kérdések feltételére a webinárium végén.

A webinárium zoom felületen lesz elérhető. Részvételi díj: 8.000,- Ft.
További információ és jelentkezés emailben (iroda@csaladibolcsodek.hu) vagy telefonon (06 70 3693345) lehetséges. A résztvevők száma korlátozott, a részvételi szándékot a jelentkezés sorrendjében a résztvevők maximális száma erejéig igazoljuk vissza.

Vélemény, hozzászólás?