Normatíva igénylés 2022 évre

Az arra jogosult családi bölcsőde fenntartók számára elérkezett az idő, hogy benyújtsák 2022 évre vonatkozó költségvetési támogatás (normatíva) és ágazati bérpótlék támogatás iránti igénylésüket. Az erre a célra használandó nyomtatványok 2021. november 15. napján közzétételre kerültek a Magyar Államkincstár honlapján. Az igénylés benyújtási határideje 2021. november 30.

Azok számára, akik új fenntartók, illetve segítséget szeretnének kapni a normatíva és ágazati pótlék támogatás elkészítésében, két alkalommal információs előadást tartunk. Az előadások a járványügyi körülményekre tekintettel online kerülnek megrendezésre 2021. november 25. napján délelőtt 10 órai és délután 5 órai kezdettel. További információ kérése és jelentkezés emailben történhet, az üzenteket az iroda@csaladibolcsodek.hu emailcímre várjuk.

Érintett résztémák: költségvetési támogatás igénylésének általános szabályai, a használandó nyomtatványok és azok kitöltése, feladatmutató tervezése, kérdések-válaszok. (A feltenni szándékozott kérdések emailben előre elküldhetők.) Várható időtartam 90 perc. Részvételi díj 5000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?